Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info
Avís legal

CONDICIONS D’ÚS DEL PORTAL DE L’ATIB

L’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) informa que l’accés i ús d’aquest Portal web (www.atib.es) i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, estan subjectes a les condicions d’ús que es detallen en aquest Avís Legal. L’usuari accepta el compliment i aplicació d’aquesta amb la utilització d’aquest lloc web, en cas contrari, li demanem que no faci ús d’aquest.

L’ATIB es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions sobre la informació continguda en el portal o en la seva configuració o presentació. El contingut i els serveis del Portal s’actualitzen periòdicament.

Els textos del Portal s’han d’utilitzar com a instrument documental. La informació administrativa facilitada per mitjà del Portal no substitueix la publicitat legal de les lleis, les disposicions administratives i els actes que hagin de ser publicats formalment al Butlletí Oficial de l’Estat, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en altres butlletins o diaris oficials.

L’ATIB no garanteix la inexistència d’errors en l’accés a aquesta web, en el seu contingut, ni tampoc que aquests continguts siguin actualitzats oportunament, encara que es faran els esforços necessaris per evitar errors i, si escau, corregir-los o actualitzar-los el més aviat possible.

El Portal està optimitzat per poder ser vist en una pantalla configurada amb una resolució de 1024 per 768 píxels i mitjançant els navegadors Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera i Microsoft Edge (en el navegador Microsoft Internet Explorer hi ha parts del Portal que poden tenir problemes de visualització i/o operativa). La utilització de navegadors diferents o de versions no suportades pot donar lloc a l’accés i visualització del contingut del Portal, però no garanteix una total i adequada disponibilitat de documents o funcionalitats. Els navegadors o les seves actualitzacions es poden descarregar a les pàgines web dels proveïdors d’aquest tipus de programes.

El disseny del Portal, logos, marques, imatges, formularis i altres signes corporatius que hi apareixen són propietat de l’ATIB o entitats col·laboradores i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

El seu ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat similar o anàloga queda totalment prohibida llevat que hi hagi expressa autorització de l’ATIB. La llicència d’ús de qualsevol contingut d’aquest Portal atorgada a l’usuari es limita a la descàrrega per part de l’usuari d'aquest contingut i l’ús privat d'aquest Portal, sempre que els continguts romanguin íntegres.

DISPONIBILITAT

L’ATIB no pot garantir plenament el funcionament de la xarxa de comunicacions i per tant no assumeix cap responsabilitat sobre la disponibilitat del seu servidor. El servidor podrà ser desconnectat sense previ avís. Es faran tots els esforços perquè l’impacte per tasques de manteniment siga el mínim possible. ATIB no es responsabilitza de cap dany o perjudici patit per l’usuari que es derivi de l’accés a aquest servidor o de l’ús d’informació o aplicacions en ell continguts.

L’existència d’enllaços d’accés a altres pàgines web que puguin ser del seu interès s’efectuarà amb l’únic objectiu de facilitar-li els recursos que li puguin interessar a través d’Internet. L’ATIB no efectua una revisió dels seus continguts i, per això, no pot fer-se responsable dels mateixos, del funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles danys que puguin derivar de l’accés o ús d’aquesta.

Per la seva banda, si l’usuari pretén establir un hiperenllaç al Portal de l’ATIB ha de tenir en compte el següent:

  • L’establiment de l’hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre ATIB i el propietari de la pàgina web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part d’aquest dels seus continguts o serveis.
  • No es declararà ni es donarà a entendre que l’ATIB ha autoritzat expressament l’hiperenllaç ni que ha supervisat o assumit de qualsevol forma els serveis oferts o posats a disposició en la pàgina web des de la qual s’estableix l’hiperenllaç.
  • L’ATIB no es responsabilitza de cap manera ni garanteix la qualitat, exactitud, fiabilitat, correcció o moralitat de continguts o serveis que l’establiment de l’hiperenllaç puga oferir.
  • L’usuari assumeix sota la seva exclusiva responsabilitat les conseqüències, danys o accions que poguessin derivar-se de l’accés a la pàgina web de l’hiperenllaç.
  • La pàgina web en la qual s’estableixi l’hiperenllaç no podrà contindre cap marca, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents a l’ATIB excepte aquells signes que formin part del mateix hiperenllaç.
  • La pàgina web en la qual s’estableixi l’hiperenllaç no contindrà informacions amb continguts il·lícits, contraris a la moral i als bons costums generalment acceptades, així com tampoc contindrà continguts contraris a qualssevol drets de tercers.
El Portal de l’ATIB està les llengües oficials de les Illes Balears (castellà i català) de conformitat amb el que estableix l’article 3 de la Constitució Espanyola i l’article 4 de l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears.

LLEI APLICABLE

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest Avís Legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis d’aquest Portal, serà la llei espanyola. Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir amb ocasió de la visita al Portal o de l’ús dels serveis que en ell es puguin oferir, l’ATIB i l’usuari acorden sotmetre als jutges i tribunals del domicili de l’usuari, sempre que el mateix estigui situat en territori espanyol.