Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info

Pagament de tributs locals de cobrament periòdic anual per rebut l’any 2024


Per a l’any 2024 podeu consultar el quadre general dels terminis voluntaris de pagament dels tributs locals de cobrament periòdic anual per rebut la recaptació dels quals correspon a l’ATIB, així com els terminis per sol·licitar la domiciliació, per anular-la o modificar el compte bancari de domiciliació i les dates previstes de càrrec en compte dels rebuts domiciliats, pitjant AQUÍ.

Per a més informació dels conceptes dels rebuts i el seu període de pagament, podeu consultar el Calendari fiscal local.

S’ha de tenir en compte el següent:

1.- No es remeten avisos de pagament en paper. La forma general per obtenir i/o pagar els rebuts és a través del CARTER VIRTUAL, al qual podeu accedir amb el codi de contribuent, certificat digital, DNI electrònic o Cl@ve (+ info: CARTER VIRTUAL). La informació dels rebuts estarà disponible en el Carter Virtual a mesura que es posi a disposició de l’ATIB, per la qual cosa podreu fer la consulta i també pagar abans de l’inici del periode voluntari de pagament corresponent.

2.- Es recomana domiciliar el pagament dels vostres rebuts, que també us permet triar, a través del CARTER VIRTUAL, el dia de càrrec en compte bancari del rebut domiciliat (+ info: Domiciliació de pagament).

Així mateix, en el CARTER VIRTUAL podeu tramitar un Pla personalitzat de pagament dels rebuts ("Pagament a la carta") en cas que l’entitat local hagi establert aquesta modalitat de pagament.

3.- L’ATIB disposa d’una aplicació per a dispositius mòbils (app) que permet fer determinades gestions en relació als tributs que gestiona l’ATIB, com, per exemple, entre d’altres, consultar els rebuts i deutes, fer el seu pagament i tramitar la domiciliació (+ info: APP ATIB).

Per qualsevol dubte, teniu a la vostra disposició el servei de Consultes i suggeriments, així com també les oficines de recaptació de l’ATIB (podeu consultar les dades i els horaris a oficines de recaptació). L’atenció a les oficines de recaptació és amb cita prèvia, que podeu sol·licitar a l’enllaç CITA PRÈVIA.