Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant es considera que accepteu el seu ús.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando se considera que acepta su uso.

+info Info
Informació de les dades dels rebuts domiciliats
Per raons d’operativa bancària alienes a l’Agència Tributària de les Illes Balears s’ha reduït la informació de les dades del tribut local de cobrament periòdic per rebut, el pagament del qual estigui domiciliat, que es poden remetre per l’Administració a les entitats bancàries. Concretament, s’ha reduït aquesta informació de 640 a 140 caràcters.

Per aquest motiu, mitjançant aquest pàgina s’ha habilitat la possibilitat d’obtenir aquesta informació i, fins i tot, descarregar el justificant de pagament.

Per a això, en la informació del càrrec en compte de l’import del rebut que podeu rebre o obtenir de la vostra entitat bancària apareixerà un codi alfanumèric, el qual, una vegada introduït en el marc que teniu a continuació, us permetrà accedir a aquesta informació i, quan consti el pagament (recordeu que en el cas de rebuts domiciliats, per normativa bancària, s’ha establert un temps entre el càrrec en el compte de domiciliació i el moment que es considera pagat el rebut), obtenir el justificant.

Codi informació document

-
Verificar Verificar/Pagar